Terug

Volg Vandaag Inside

Klaassen mikt op Europees voetbal met Werder

Klaassen mikt op Europees voetbal met Werder

10 aug 2018, 14:02

BREMEN (ANP) - Nieuwkomer Davy Klaassen dicht zijn club Werder Bremen goede kansen toe voor komend seizoen. Kwalificatie voor Europees voetbal behoort dit jaar zeker tot de mogelijkheden, zegt de 25-jarige Nederlander in een interview met de site deichstube.de.

,,We hebben in ieder geval echt een goede groep, met veel ervaren en veel jonge spelers. Dat is een goede mengeling'', aldus de van Everton overgekomen speler. ,,Europa is mogelijk'', schat hij de kansen in van Werder dat afgelopen seizoen elfde werd in de Bundesliga.

Een goed resultaat komt evenwel niet zomaar. ,,We kunnen niet even met onze vingers knippen en dan is het gelukt. Het wordt hard werken.''

Werder speelt volgende weekeinde een bekerduel tegen VfR Wormatia Worms en een week later wacht het eerste competitieduel tegen Hannover.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.