Terug

Volg Vandaag Inside

Klaassen met Bremen hard onderuit

Klaassen met Bremen hard onderuit

28 okt 2018, 21:09

BREMEN (ANP) - Werder Bremen heeft in de Bundesliga op eigen veld een pijnlijke nederlaag geïncasseerd. De ploeg van middenvelder Davy Klaassen ging met 2-6 onderuit tegen Leverkusen. Bij de rust was de stand al 0-3 door treffers van Kevin Volland, Julian Brandt en Karim Bellarabi.

In de tweede helft kwam Bremen terug tot 2-3 dankzij doelpunten van Claudio Pizarro, met een assist van Klaassen, en Yuya Osako. Daarna liep Leverkusen weg naar 2-6. De treffers kwamen voor rekening van Kai Havertz, Aleksandar Dragovic en Sebastian Langkamp (eigen doel). Klaassen speelde de gehele wedstrijd bij de thuisclub.

Werder Bremen zakte door de tweede nederlaag naar de vierde plek, op vier punten van koploper Borussia Dortmund. De lijstaanvoerder bleef thuis tegen Hertha BSC steken op 2-2. Bayern München staat tweede, op twee punten van Dortmund. De titelverdediger won met 2-1 bij FSV Mainz.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.