Terug

Volg Vandaag Inside

Klaassen kijkt uit naar weerzien met Sulejmani

Klaassen kijkt uit naar weerzien met Sulejmani

9 mrt 2021, 20:11

Ajacied Davy Klaassen kijkt uit naar het weerzien met Miralem Sulejmani, de Servische aanvaller die donderdag met Young Boys voor de Europa League aantreedt in de Johan Cruijff ArenA. Sulejmani was bij de Amsterdamse club basisspeler toen Klaassen onder de toenmalige trainer Frank de Boer debuteerde in de hoofdmacht.

"Hij is een heel fijne gozer die toentertijd ook oog had voor de jonge jongens. Buiten het feit dat hij goed kan voetballen was dat mooi aan hem", zegt Klaassen op de website van Ajax.

De teruggekeerde middenvelder voelt zich bij Ajax weer helemaal in zijn element. "Het is fijn dat je om de prijzen speelt en veel wint. Dat helpt voor je gemoedstoestand. Ik voel mij goed en het spel dat wij spelen past bij mij."

Sinds een aantal weken speelt de Hilversummer in een meer aanvallende rol. Ook misschien wel daardoor is Ajax nu alweer negentien wedstrijden op rij ongeslagen in alle competities. "Iedereen is fit en de trainer heeft veel keus. Als er gewisseld wordt, merk je dat niet gelijk. Ook als we minder spelen trekken we de punten over de streep."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.