Terug

Volg Vandaag Inside

Klaassen baalt: 'Uitschakeling onterecht, maar daar hebben we weinig aan'

Klaassen baalt: 'Uitschakeling onterecht, maar daar hebben we weinig aan'

16 apr 2021, 01:12

"Over twee wedstrijden gezien is het onterecht, maar daar hebben we weinig aan", aldus Klaassen. "We moeten in de spiegel kijken en hadden gewoon moeten winnen."

AS Roma trok in de eerste helft een muur op en Ajax kwam daar moeilijk doorheen. Klaassen: "We hadden toch momenten om te kunnen scoren, maar dat waren er te weinig. Ik had zelf een doelpunt moeten maken, voor 100 procent. Ik had de bal hoger moeten inschieten, klaar."

Voor Ajax wacht nu zondag de bekerfinale tegen Vitesse en daarna de ontknoping van de Eredivisie. "Het is niet moeilijk om te schakelen", zei Klaassen. "We wisten, ongeacht de uitslag, dat we gelijk door moesten en geen tijd hadden om blij te zijn of te treuren. We moeten door."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.