Terug

Volg Vandaag Inside

Klaassen al weer terug bij Werder Bremen

Klaassen al weer terug bij Werder Bremen

18 dec 2018, 13:31

BREMEN (ANP) - Werder Bremen kan woensdag in de competitiewedstrijd tegen TSG 1899 Hoffenheim al weer beschikken over Davy Klaassen. De oud-Ajacied raakte zaterdag geblesseerd in het duel met koploper Borussia Dortmund, toen hij op de doellijn met een uiterste krachtsinspanning een treffer van de thuisclub wist te voorkomen. Klaassen kwam daarna echter ongelukkig neer en moest zich laten vervangen.

Zonder de Nederlandse middenvelder moest Werder Bremen alsnog twee doelpunten en een nederlaag incasseren (2-1). ,,Davy kan intussen weer normaal trainen en is tegen Hoffenheim gelukkig inzetbaar'', zei trainer Florian Kohfeldt. Klaassen is een vaste waarde bij Bremen, de huidige nummer negen van de Bundesliga. De groen-witte brigade sluit de eerste seizoenshelft zaterdag af tegen RB Leipzig.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.