Terug

Volg Vandaag Inside

'Klaas-Jan Huntelaar liep stage bij Ajax-directeur voetbalzaken Marc Overmars'

'Klaas-Jan Huntelaar liep stage bij Ajax-directeur voetbalzaken Marc Overmars'

1 feb 2022, 15:15

Klaas-Jan Huntelaar heeft een paar dagen stage gelopen bij Marc Overmars, de directeur voetbalzaken van Ajax. Dat meldt sportjournalist Mike Verweij in de Kick Off-podcast van De Telegraaf. Volgens Verweij is dat niet persé een functie die de oud-spits ambieert en wil hij gewoon rondsnuffelen in de voetballerij.

'Hij heeft al eerder aangegeven dat hij gewoon wil rondkijken in de voetballerij. Volgens mij geeft hij ook training bij De Graafschap en nog een andere club. Hij is zich gewoon aan het oriënteren wat 'ie na zijn carrière wil doen. Misschien is hij wel een volgende directeur voetbalzaken bij Ajax,' speculeert Verweij.

Volgens Valentijn Driessen maakt Huntelaar wel kans op een functie in Amsterdam. 'Als je bij Ajax wat wil, moet je wel uit de provincie komen. Kijk maar naar Ten Hag, Overmars, Gerry Hamstra en Veldmate. Dus voor ons is er geen ruimte,' grapt Driessen, die zelf uit Westland komt, tegenover Verweij en presentator Pim Sedee.

Huntelaar speelde twee periodes bij Ajax. In 257 wedstrijden wist The Hunter 158 keer te scoren. Voordat de spits in september 2021 stopte met voetbal, was hij nog een half jaar actief bij Schalke 04.

Beluister de hele Kick Off-podcast hier.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.