Terug

Volg Vandaag Inside

'Klaas-Jan Huntelaar gaat trainersvak verkennen met snuffelstage'

'Klaas-Jan Huntelaar gaat trainersvak verkennen met snuffelstage'

19 okt 2021, 09:29

Klaas-Jan Huntelaar gaat het trainersvak verkennen met een snuffelstage bij Vitesse, meldt De Gelderlander. De 38-jarige oud-spits stopte afgelopen zomer als profvoetballer en is nu bezig met het uitstippelen van zijn toekomst.

Huntelaar begint daarbij dus met een snuffelstage bij Vitesse, bij het Onder 21-team, dat wordt getraind door Nicky Hofs. Huntelaar loopt vooralsnog tot de winterstop stage bij Vitesse, waar zijn zoon in de jeugd voetbalt.

Huntelaar maakte het einde van zijn profcarrière nooit officieel bekend, maar dook onlangs op bij het zesde team van HC'03.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.