Terug

Volg Vandaag Inside

KKD-topscorer getipt voor Feyenoord: 'Hij is echt op alle fronten beter'

KKD-topscorer getipt voor Feyenoord: 'Hij is echt op alle fronten beter'

18 nov 2021, 22:34

Thijs Dallinga behoort dit seizoen tot een van de absolute smaakmakers uit de Keuken Kampioen Divisie. De Excelsior-spits is met zeventien doelpunten in vijftien wedstrijden topscorer van de competitie. Oud-trainer Rob Jacobs is lovend over Dallinga en tipt Feyenoord.

Dallinga kwam afgelopen zomer transfervrij over van FC Groningen naar Excelsior. De 21-jarige spits kon bij Groningen blijven, maar hij koos voor meer zekerheid op speelminuten. 'Feyenoord moet hem deze zomer ophalen', zegt Jacobs in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De voormalig trainer van onder meer Feyenoord en Excelsior is ervan overtuigd dat Dallinga klaar is voor de stap naar de Eredivisie. 'Bozeník mag niet eens de veters van Dallinga vastmaken, hij is echt op alle fronten beter', stelt Jacobs. 'Natuurlijk kun je zeggen: hij doet het nu in de Keuken Kampioen Divisie, maar ik ben ervan overtuigd dat hij een schot in de roos zou zijn voor Feyenoord. Die Dallinga is gewoon een lust voor het oog.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.