Terug

Volg Vandaag Inside

'Kjell Scherpen staat voor overstap naar Premier League'

'Kjell Scherpen staat voor overstap naar Premier League'

5 juli 2021, 15:49

Zowel De Telegraaf en Voetbal International melden zojuist dat Kjell Scherpen op het punt staat om Ajax te verlaten. De keeper gaat niet mee op trainingskamp en lijkt zijn zinnen gezet te hebben op een transfer naar Brighton & Hoven Albion.

Hoeveel geld gepaard gaat met de overstap is niet bekend, wel weten we dat Marc Overmars de in eerste instantie geboden vijf miljoen euro te weinig vond. Ajax haalde deze transferwindow Remko Pasveer en Jay Gorter naar Amsterdam. Uitzicht voor Scherpen leek dus somber.

De sluitpost heeft vier officiële wedstrijden voor Ajax gespeeld. In Engeland wordt hij ploeggenoot van Joël Veltman.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.