Terug

Volg Vandaag Inside

Kist Maradona overgebracht naar presidentieel paleis

Kist Maradona overgebracht naar presidentieel paleis

26 nov 2020, 09:26

De kist met daarin het overleden Argentijnse voetbalicoon Diego Armando Maradona is overgebracht naar het presidentieel paleis in de hoofdstad Buenos Aires, melden Argentijnse nieuwszenders. Maradona zal daar de komende dagen worden opgebaard.

Honderden bewonderaars staan al in de rij voor het presidentieel paleis om de op 60-jarige leeftijd overleden oud-sterspeler de laatste eer te bewijzen. Maradona overleed aan een hartstilstand terwijl hij herstellende was van een hersenoperatie. De Argentijnse president Alberto Fernandéz heeft drie dagen van nationale rouw afgekondigd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.