Terug

Volg Vandaag Inside

Kishna maakt na anderhalf jaar rentree

Kishna maakt na anderhalf jaar rentree

28 jan 2019, 20:00

DEN HAAG (ANP) - Ricardo Kishna heeft maandag na anderhalf jaar afwezigheid zijn rentree op het voetbalveld gemaakt. De aanvaller deed mee in de uitwedstrijd van het tweede team van ADO Den Haag tegen het tweede elftal van Willem II.

Kishna liep in september 2017 tegen Ajax een zware knieblessure op en liet zich in de Verenigde Staten opereren. ADO besloot afgelopen zomer Kishna opnieuw van Lazio te huren. Bij de Italiaanse club staat hij sinds 2015 onder contract. Kishna kwam eerder voor Ajax uit en speelde ook korte tijd in Frankrijk bij Lille.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.