Terug

Volg Vandaag Inside

Prachtig eerbetoon bij Utrecht - Feyenoord aan slachtoffers aanslag

Prachtig eerbetoon bij Utrecht - Feyenoord aan slachtoffers aanslag

31 mrt 2019, 17:32

Voorafgaand aan de wedstrijd FC Utrecht - Feyenoord werd stilgestaan bij de aanslag in Utrecht die 2 weken geleden plaatsvond op het 24 Oktoberplein. Daarbij vielen 4 slachtoffers en raakten meerdere mensen gewond.

Op een zonnige maandagmorgen besloot Gökmen T. daar uit het niets in een tram om zich heen te schieten. Het werd een zwarte dag in de geschiedenis van Utrecht en van Nederland. Vandaag speelt Utrecht voor het eerst weer een wedstrijd sinds die aanslag en daar werd prachtig bij stilgestaan.

Embedded content: https://youtu.be/5ekOGx-qunA

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.