Terug

Volg Vandaag Inside

Kippenvel in Eindhoven: prachtige steunbetuiging voor Thijs Slegers

Kippenvel in Eindhoven: prachtige steunbetuiging voor Thijs Slegers

11 feb 2023, 00:00

De competitiewedstrijd tussen PSV en FC Groningen is zaterdag even onderbroken. De spelers en supporters van beide elftallen klapten in de 12e minuut een minuut lang voor Thijs Slegers, de perschef van PSV die door bloedkanker ongeneeslijk ziek is.

De toeschouwers in het Philips-stadion haalden massaal hun telefoon tevoorschijn en zorgden met de vele lampjes en gezang voor een indrukwekkend moment.

Slegers, zelf in het stadion aanwezig, riep vorige week op tot donatie van stamcellen zodat mensen die in de toekomst ziek worden geholpen kunnen worden. Na die oproep meldden zich inmiddels ruim 5000 mensen aan als stamceldonor.

Vorige week tijdens Feyenoord - PSV klapten de fans van beide ploegen in De Kuip ook een minuut lang voor Slegers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.