Terug

Volg Vandaag Inside

Kijkers geshockeerd door favoriet gerecht Lang Leve de Liefde-koppel

20 sep 2022, 17:21

In de Lang Leve de Liefde-aflevering van maandagavond hebben Aico en Annemarie voor verbijstering gezorgd onder de kijkers. De twee houden namelijk niet van groentes of fruit, maar wel van een héél bijzonder gerecht, namelijk pannenkoeken in combinatie met shoarma. Bekijk het opvallende gesprek in de video hierboven.

Kijkers reageren via Twitter met volle verbazing op het bijzondere gerecht. "Ik heb nog nooit iemand zo enthousiast en passievol: "Dat is zó lekker!" horen zeggen op de opmerking: pannenkoeken met shoarma", reageert een kijker.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.