Terug

Volg Vandaag Inside

Kieft over uitspraken Van Gaal: ‘Het is een bijzonder kinderachtige reactie’

Kieft over uitspraken Van Gaal: ‘Het is een bijzonder kinderachtige reactie’

9 sep 2023, 13:57

Wim Kieft reageert in zijn column voor De Telegraaf op de uitspraken van Louis van Gaal. Eerder deze week liet de ex-bondscoach weten dat hij ervan overtuigd is dat er alles aan gedaan is om Argentinië en Lionel Messi wereldkampioen te laten worden.

Kieft vindt de uitspraken van Van Gaal 'belachelijk'. "Ook al zouden zij bewust zijn geholpen aan de wereldtitel. Aan de hand van talloze voorbeelden kan je Van Gaals onzinnige vermoedens tackelen. Het is vooral een bijzonder kinderachtige reactie."

Volgens de analist tackelde Messi Van Gaal overigens perfect. "Eerst nam hij met een schitterende vrije trap de winnende treffer tegen Ecuador voor zijn rekening en vervolgens reageerde hij met de stelling dat ’opmerkingen van mensen die nooit dicht bij het winnen van een WK zijn geweest niet relevant zijn’. En zo is het maar net."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.