Terug

Volg Vandaag Inside

'Ki-Jana Hoever slachtoffer van inbraak tijdens PSV-Feyenoord'

'Ki-Jana Hoever slachtoffer van inbraak tijdens PSV-Feyenoord'

21 sep 2022, 16:20

Ki-Jana Hoever is slachtoffer geworden van een inbraak bij hem thuis. Terwijl de PSV-verdediger aanwezig was bij de wedstrijd tegen Feyenoord werd zijn appartement leeggeroofd, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Van de daders ontbreekt vooralsnog elk spoor. Er zijn onder andere sieraden buitgemaakt door de criminelen.

Agenten kwamen in kogelwerende vesten af op de inbraak, die zondagmiddag rond 15.30 uur werd ontdekt. Precies tijdens de wedstrijd van PSV tegen Feyenoord. Die kogelwerende vesten hadden overigens niks te maken met de aanwezigheid van de criminelen, zij waren al gevlogen. Het bleek een misverstand. De politie dacht dat er bij iemand anders was ingebroken, bij wie de politie automatisch extra voorzorgsmaatregelen neemt.

Van de daders ontbreekt vooralsnog elk spoor. Duidelijk is in ieder geval dat zij niet met lege handen zijn vertrokken. De politie wil over de buitgemaakte spullen alleen prijsgeven dat er onder andere sieraden tussen zaten. De inbraak bij Hoever is het zoveelste voorbeeld van topvoetballers die een populair doelwit zijn voor criminelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.