Terug

Volg Vandaag Inside

Khedira keert terug in Bundesliga

Khedira keert terug in Bundesliga

1 feb 2021, 19:52

Sami Khedira keert bij Hertha BSC terug in de Bundesliga. De 33-jarige middenvelder komt over van Juventus waar hij geen sportieve rol meer speelde. Khedira is dit seizoen nog niet in actie gekomen voor de Italiaanse club.

"Met Khedira krijgen we een topspeler die in de afgelopen jaren bij Europese topclubs onder contract heeft gestaan en ons met zijn ervaring uit zijn wedstrijden in de Champions League, Serie A, La Liga en bij het nationale elftal bij WK's en EK's meteen van grote steun zal zijn", zei sportdirecteur Arne Friedrich van de Berlijnse club.

Khedira bedankt de Berlijners. "Hertha heeft zeer veel moeite gedaan om mij te krijgen en biedt me de mogelijkheid op een terugkeer in de Bundesliga. Daar ben ik ze dankbaar voor en ik kan niet wachten de eerste keer in het blauw-witte shirt het veld op te lopen."

De voetballer verruilde VfB Stuttgart in 2010 voor Real Madrid en maakte vijf jaar later de overstap naar Juventus. Hij maakte deel uit van de Duitse ploeg die in 2014 wereldkampioen werd in Brazilië. In de afgelopen jaren kampte Khedira ook enkele keren met gezondheidsproblemen. Zo onderging hij in februari 2019 een hartoperatie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.