Terug

Volg Vandaag Inside

'The Kev' verlengt contract bij City en verdient tot 2025 megasalaris

'The Kev' verlengt contract bij City en verdient tot 2025 megasalaris

7 apr 2021, 13:47

Manchester City meldt zojuist dat Kevin de Bruyne in dienst zal blijven van de club: hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2025.

De Bruyne had nog een contract voor twee jaar maar City wilde daar graag nog twee extra jaar aan toevoegen. Dat is inmiddels gelukt. De spelmaker kwam in 2015 over van VfL Wolfsburg.

Het salaris liegt er niet om: volgens Engelse media gaat De Bruyne namelijk ruim 18,6 miljoen euro per jaar verdienen. 'Ik kan niet blijer zijn. Ik voel me hier thuis. Ik hou van de fans, mijn familie is gelukkig in Manchester en mijn spel heeft zich heel goed ontwikkeld. Op dit moment speel ik het beste voetbal in mijn carrière, en er zit nog meer aan te komen.'

'Dit is een belangrijk moment voor deze club', reageert technisch directeur Txiki Begiristain. 'Kevin is zonder twijfel één van de beste voetballers ter wereld. Het is fantastisch dat hij in zijn beste jaren speler van Manchester City is en blijft.'

Sinds zijn komst won City twee landstitels, één FA Cup en vier League Cups. Vorig jaar werd hij uitgeroepen tot PFA Player of the Year.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.