Terug

Volg Vandaag Inside

Kevin-Prince Boateng tekent bij Fiorentina

Kevin-Prince Boateng tekent bij Fiorentina

31 juli 2019, 17:03

Kevin-Prince Boateng zet zijn voetballoopbaan voort bij Fiorentina. De 32-jarige middenvelder komt over van Sassuolo. Die Italiaanse club leende hem de afgelopen maanden uit aan FC Barcelona, maar daar kwam de Duitse Ghanees amper aan spelen toe.

Boateng versleet al heel wat clubs. Hij brak in 2005 door bij Hertha Berlijn en droeg daarna ook het shirt van Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund, Portsmouth, Genoa, AC Milan, Schalke 04, Las Palmas en Eintracht Frankfurt. In de zomer van 2018 belandde hij bij Sassuolo. Voor hoe lang de halfbroer van Bayern-verdediger Jérôme Boateng in Florence heeft getekend, is niet bekendgemaakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.