Terug

Volg Vandaag Inside

'Kevin de Bruyne is gewoon beter dan elke speler van Nederland'

'Kevin de Bruyne is gewoon beter dan elke speler van Nederland'

5 juli 2021, 11:00

Tijdens De Oranjezomer van gisteravond schoof Maarten Breckx aan, de Belgische journalist die ons tijdens het gehele EK op de hoogte heeft gehouden van de Rode Duivels. De mannen gingen in gesprek over het verschil in kwaliteit tussen Nederland en België, waarbij Johan met een scherpe uitspraak kwam.

‘Als je drie topspelers in je elftal hebt, is dat heel veel hoor. Als je naar al die elftallen kijkt, kom je vaak niet tot drie toppers’, zo begint Johan. Wilfred laat weten dat Oranje toch echt wel drie toppers heeft. ‘Wij hebben toch gewoon drie toppers? Wij hebben Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Memphis Depay.’

‘Memphis Depay vindt zichzelf vooral een topper’, zo gaat Johan verder. ‘Maar die jongens zijn toch van een andere klasse dan een echte topspeler. Kijk, Kevin de Bruyne is gewoon beter dan elke speler van Nederland. Zelfs beter dan Frenkie. De Bruyne is veel volwassener en ook veel effectiever dan De Jong’, zo sluit Johan zijn verhaal af.  

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.