Terug

Volg Vandaag Inside

Kevin Blom verklaart lange absentie op Nederlandse voetbalvelden: 'Echt klote allemaal'

Kevin Blom verklaart lange absentie op Nederlandse voetbalvelden: 'Echt klote allemaal'

11 juli 2023, 12:07

Kevin Blom heeft na een opvallende lange afwezigheid op de Nederlandse voetbalvelden eindelijk zijn rentree gemaakt. Blom, die geplaagd werd door blessureleed en de gevolgen van COVID-19, legt uit waarom hij niet in staat was om vorig seizoen wedstrijden te leiden.

"Ik heb een blessure gehad en heel veel last gehad van corona. Long covid, problemen met buik en darmen, echt klote allemaal. Ben ik een half jaar zoet mee geweest," verklaart de 49-jarige arbiter tegenover Voetbal International. Blom maakte zijn terugkeer in Bergambacht tijdens een oefenwedstrijd tussen Sparta en de plaatselijke amateurs.

Gedurende zijn lange afwezigheid bleef het stil rond Blom en dat vond hij zelf ook vreemd: "Er was ook niet echt iemand die contact met me zocht. Het was zwaar, maar ik kijk vooruit." Blom is verheugd om weer op het veld te staan en wedstrijden te kunnen leiden: "Eindelijk kan ik weer lekker fluiten. Na twee tot drie maanden van training hoop ik eind dit jaar hopelijk terug te keren in het betaald voetbal."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.