Terug

Volg Vandaag Inside

Kevin Blom werkt tijdens Coronacrisis als kebab-bezorger en steunt Coronafonds

Kevin Blom werkt tijdens Coronacrisis als kebab-bezorger en steunt Coronafonds

12 apr 2020, 18:40

Nu scheidsrechter Kevin Blom even niet op het veld hoeft te staan, heeft hij besloten zijn tijd nuttig te besteden. Hij bezorgt tijdens de Coronacrisis bij als vrijwilliger kebab in Alphen, en haalt daarmee geld op voor een speciaal Coronafonds.

In gesprek met het AD vertelt hij: 'Ik wil graag wat doen voor de mensen die het heel zwaar hebben, bijvoorbeeld ouderen. Toen vroeg ik of ze het wat leek om geld op te halen voor deze groep. Ik bezorg vrijwillig en alle fooi die we ophalen doneren we uiteindelijk aan een coronafonds. Iedereen vindt het leuk dat je komt en respecteert de regels van het RIVM. Ik heb eigenlijk alleen maar positieve reacties gekregen, dat is wel wat anders dan dat kranten negatief over je schrijven.'

Toch mist Blom het voetbal wel: 'Ik mis het voetbal echt en hoop dat we snel weer naar buiten kunnen. Maar dat is denk ik niet zo’n uitgemaakte zaak als dat we denken.'

Eerder belde Jan Joost in Veronica Inside Radio met Kevin Blom over zijn ervaringen als kebab-bezorger. Beluister het fragment hieronder!

VIDEO - Kevin Blom besteedt vrije tijd goed: 'Ik ben parttime shoarma-bezorger tegenwoordig!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.