Terug

Volg Vandaag Inside

'Keuze voor Ajax is de beste beslissing in mijn leven geweest'

'Keuze voor Ajax is de beste beslissing in mijn leven geweest'

30 jan 2020, 15:33

Lisandro Martínez had naar eigen zeggen niet verwacht dat zijn overstap naar Ajax 'zo extreem goed zou uitpakken'. De verdediger kwam deze zomer over vanuit Argentinië en heeft zich moeiteloos aangepast.

De Argentijn vertelt in een interview met Voetbal International dat hij genoot van de wedstrijden die Ajax vorig jaar in de Champions League speelde. 'Dat ik daar nu onderdeel van mag zijn, is fantastisch. Ajax behoort tot de beste teams ter wereld. Ik ben ongelooflijk trots en blij dat ik deze kleuren mag verdedigen. De manier van voetballen is anders dan bij andere clubs. Ajax valt aan, altijd. Met minder dan drie punten en goed spel wordt geen genoegen genomen. Dat past bij mij. Ik wil aanvallen en winnen.'

Bij Newell's Old Boys lukte het Martínez niet om door te breken. Bij Defensa y Justicia, de club waarvoor hij Ajax afgelopen zomer verliet, imponeerde hij echter. 'Mijn stap naar Ajax is de beste beslissing in mijn leven geweest. Als je voor het eerst zo ver van huis gaat, hoop je dat je snel op je plek bent. Maar dat het zo extreem goed zou uitpakken, had ik natuurlijk ook niet verwacht.'

VIDEO - René: 'Martínez en Álvarez niet voldoende voor het middenveld'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.