Terug

Volg Vandaag Inside

Keuken Kampioen Divisie staat wél open voor Eredivisie met 20 clubs

Keuken Kampioen Divisie staat wél open voor Eredivisie met 20 clubs

29 apr 2020, 19:01

De Coöperatie Eerste Divisie (CED) staat toch open voor een Eredivisie met twintig clubs. De belangenbehartiger van de Keuken Kampioen Divisie onderzoekt momenteel of het – samen met de clubs en stakeholders (o.a. burgemeesters en politie) – tot een totaalplan kan komen, waar uitbreiding van de Eredivisie onderdeel van is. Die geluiden klinken door vanuit de CED.

Dat is opvallend, want afgelopen vrijdag heeft de KNVB naar alle clubs per brief medegedeeld dat voor een eerste divisie met 18 deelnemers volstrekt geen draagvlak bestaat. Dat was één van de redenen om de mogelijkheid ‘geen degradatie en wel promotie’ niet ter stemming te brengen in de raadpleging onder alle betaaldvoetbalorganisaties.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.