Terug

Volg Vandaag Inside

Kenny Tete maakt stap naar Premier League

Kenny Tete maakt stap naar Premier League

8 sep 2020, 18:49

Kenny Tete trekt naar de Premier League. De verdediger staat op het punt om een contract te tekenen bij Fulham. Volgens Voetbal International heeft de rechtsback inmiddels zijn medische keuring doorstaan.

Tete vertrok in 2017 bij Ajax, om een contract te tekenen bij Olympique Lyon. De 24-jarige verdediger kwam tot tachtig optredens voor de club uit de Ligue 1, maar was nooit zeker van een basisplaats. Rudi García, trainer van Olympique Lyon, geeft aan de rechterkant de voorkeur aan de Fransman Leo Dubois, waardoor Tete het vooral met invalbeurten moest doen.

Tete verkast naar Fulham, dat afgelopen zomer wist te promoveren naar de Premier League. De dertienvoudig Oranje-international gaat bij The Cottagers de concurrentiestrijd aan met Denis Odoi en Cyrus Christie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.