Terug

Volg Vandaag Inside

Kenneth Perez schrikt van onthulling over het overgewicht van Mohamed Ihattaren

Kenneth Perez schrikt van onthulling over het overgewicht van Mohamed Ihattaren

6 feb 2022, 20:25

ESPN-presentator Jan Joost van Gangelen heeft in het programma Dit Was Het Weekend vertelt hoeveel kilo Mohamed Ihattaren momenteel te zwaar is. Trainer Erik ten Hag gaf afgelopen vrijdag op de persconferentie al aan dat het nog lang gaat duren met Ihattaren.

'Ik heb begrepen van meerdere bronnen: vijftien kilo te veel. Twee bronnen bevestigden dat aan mij. Dat is best wel bizar, toch?', zei Van Gangelen, waarna analist Kenneth Perez zijn oren niet kon geloven.

'Ik geloof dat bijna niet', reageert Perez. 'Weet je hoe hard je je best moet doen om vijftien kilo te zwaar te zijn? En je moet nog beter je best doen om het kwijt te raken. Sorry, ik geloof het niet. Vijftien kilo lijkt me echt veel te veel.'

Ten Hag verwacht niet dat Mohamed Ihattaren snel aansluit bij het eerste elftal. 'Hij is niet fit en dat gaat ook nog wel even duren', zei hij over de oud-speler van PSV die Ajax voor een jaar huurt van Juventus. 'We moeten hem met rust laten en zijn ding laten doen. Het is nu aan hem. Laat hem werken aan zijn talenten. Die heeft hij ontegenzeggelijk. Hij kan op termijn een goede speler voor ons worden.'

De 19-jarige Ihattaren werkt voorlopig bij Jong Ajax aan zijn fitheid. 'Maar ook die ploeg valt onder verantwoordelijkheid van mij', zei Ten Hag. 'We kunnen veel dingen optuigen, maar het gaat erom wat de speler in kwestie ermee doet. Profvoetbal betekent dat je verantwoordelijkheid moet nemen. Bepaalde volwassenheid. Veel moet vanuit hemzelf komen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.