Terug

Volg Vandaag Inside

Kenneth Perez: 'Ik geef Ajax 0,0 procent kans om kampioen te worden'

Kenneth Perez: 'Ik geef Ajax 0,0 procent kans om kampioen te worden'

3 sep 2023, 21:24

In het programma Dit Was Het Weekend op ESPN liet analist Kenneth Perez geen spaan heel van de prestaties van Ajax in hun confrontatie met Fortuna Sittard eerder vandaag (0-0).

De voormalig Ajax-speler sprak duidelijke taal over de spelers na de wedstrijd. Hij begon met enige lof voor sommige individuele prestaties: "Vandaag die Sutalo, die stond er wel. Tahirović vond ik ook wel oké, de tweede helft was hij wel echt slecht." Dat waren echter de enige lichtpuntjes die Perez gezien had. "De rest zet ik een heel heel groot vraagteken bij.” concludeert de Deense analist.

Perez waagde zich tevens aan een voorspelling op dit nog nieuwe seizoen. Hij verklaarde zonder aarzelen: "Ik geef Ajax 0,0 procent kans om kampioen te worden. Onmogelijk met deze selectie en met de hele club eigenlijk. Van de top tot de vierde rechtsback." zo concludeerde de Deen.

Bekijk hieronder de beelden van zijn optreden tijdens "Dit Was Het Weekend" op ESPN.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.