Terug

Volg Vandaag Inside

Kenneth Perez fileert optreden en 'theatraal gedrag' van Bas Nijhuis

Kenneth Perez fileert optreden en 'theatraal gedrag' van Bas Nijhuis

1 dec 2021, 21:18

Kenneth Perez irriteerde zich aan het 'theatrale gedrag' van scheidsrechter Bas Nijhuis na de afgekeurde goal van Feyenoord tegen Heracles Almelo. Nijhuis keurde met zichtbare tegenzin in de eerste helft een doelpunt van Luis Sinisterra af nadat hij door de VAR naar de kant werd geroepen.

'Dat vind ik niet goed! Fluit niet!', reageerde ESPN-analist Perez in de rust tussen Feyenoord en Heracles. In de elfde minuut blokte Alireza Jahanbakhsh verdediger Giacomo Quagliata, waarna Frederik Aursnes de bal kon oppikken en Luis Sinisterra in scoringspositie zette en kon scoren. Nijhuis maakte direct duidelijk dat het geen overtreding was van Jahanbakhsh, maar daar dacht VAR Marc Nagtegaal anders over. De scheidsrechter ging akkoord met de VAR en keurde de 1-0 met tegenzin af.

'Fluit niet! Trek je eigen plan', gaat Perez verder. 'Ga daar niet kijken staan, beetje theater, wat we wel van hem kennen. Als jij niet vindt dat het een overtreding is en je ziet dat op dat scherm, fluit dan niet! Het lijkt mij dat degene met de fluit de baas is. Misschien is het omdat hij anders later teruggefloten wordt door zijn baas, maar op dat moment is hij de baas. En moet hij fluiten zoals hij het voelt. Maar dan moet hij dat theater niet doen van: ik wil eigenlijk niet fluiten, maar het zijn de regels.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.