Terug

Volg Vandaag Inside

Keizer ziet Sporting winnen en Dost scoren

Keizer ziet Sporting winnen en Dost scoren

12 nov 2018, 00:11

LISSABON (ANP) - Met de nieuwe trainer Marcel Keizer als aandachtig toeschouwer op de tribune heeft Sporting Portugal de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Chaves ternauwernood met 2-1 gewonnen. Bas Dost was met twee treffers de grote man. Hij maakte in de 23e minuut het openingsdoelpunt en bezorgde vijf minuten voor tijd zijn ploeg de benauwde zege.

Chaves speelde vanaf de 71e minuut met tien man na de rode kaart voor Bruno Gallo. De bezoekers wisten daarna nog wel op 1-1 te komen, maar Dost zorgde uit een strafschop alsnog voor de winst. Luc Castaignos bleef bij de thuisclub op de bank.

Keizer begint maandag met zijn werkzaamheden als hoofdcoach van de Portugese club, die op de ranglijst de tweede plaats inneemt, op twee punten van koploper FC Porto.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.