Terug

Volg Vandaag Inside

Keizer verliest voor het eerst met Sporting

Keizer verliest voor het eerst met Sporting

24 dec 2018, 00:02

GUIMARÃES (ANP) - Marcel Keizer heeft voor het eerst verloren als trainer van Sporting. De ploeg van Keizer boog in Guimarães met 1-0 voor het in goede vorm verkerende Vitória Guimarães, dat de afgelopen elf duels niet had verloren.

In de 26e minuut schoot Toze raak nadat de bal na een afgeslagen corner voor zijn voeten was beland. Het schot van Toze werd van richting veranderd.

Keizer was met Sporting bezig aan een indrukwekkend reeks. Sinds zijn aanstelling vorige maand won Sporting zeven duels en daarin was het liefst dertig keer trefzeker. Bas Dost was in de slotfase nog dicht bij de 1-1 met een kopbal, maar de spits van Sporting wist zich niet te onderscheiden. Bij Guimarães deed Ola John, voormalig speler van FC Twente, de tweede helft mee als invaller.

Door de nederlaag werd de achterstand op koploper Porto, dat met 2-1 won van Rio Ave, vergroot tot vijf punten. Nummer twee Benfica haalde uit tegen Braga. In Lissabon werd het liefst 6-2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.