Terug

Volg Vandaag Inside

Keizer verliest met Sporting van Villarreal

Keizer verliest met Sporting van Villarreal

15 feb 2019, 00:00

LISSABON (ANP) - Sporting heeft in de Europa League in de eerste van twee duels met Villarreal op eigen veld verloren. De Spanjaarden wonnen in Lissabon met 1-0 van de formatie van voormalig Ajax-coach Marcel Keizer. Alfonso Pedraza scoorde al na 3 minuten.

Na de hervatting was Bas Dost dicht bij de gelijkmaker, maar de oud-international zag doelman Andrés Fernández fraai redden. Marcos Acuna van Sporting kreeg ongeveer een kwartier voor tijd de rode kaart. Nog eens vier andere spelers van de Portugezen kregen geel.

Club Brugge won van Red Bull Salzburg, 2-1. Stefano Denswil maakte na ruim een uur de 1-1, nadat Zlatko Junusovic de Oostenrijkers al vroeg op voorsprong had gezet. Wesley Moraes hielp de Belgen vervolgens aan de winst.

Evenals Denswil waren ook Sofyan Amrabat en Ruud Vormer basisspeler bij Club. Amrabat werd halverwege gewisseld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.