Terug

Volg Vandaag Inside

Keert Frank de Boer terug bij Ajax? ‘Hij blijft natuurlijk Ajacied in hart en nieren…’

Keert Frank de Boer terug bij Ajax? ‘Hij blijft natuurlijk Ajacied in hart en nieren…’

11 okt 2023, 09:11

Ronald de Boer ziet zijn broer Frank momenteel niet zo snel terugkeren bij Ajax. Dat zegt hij in de Pak Schaal Podcast van Voetbal International.

Frank de Boer wordt genoemd als kandidaat om mogelijk in een technische rol terug te keren bij Ajax, maar zijn broer ziet dat voorlopig niet gebeuren. “Frank is eerder gebeld, maar die werd toen al zwetend wakker om twee uur 's nachts met de gedachte dat hij die slangenkuil weer in zou moeten”, zegt Ronald. “Maar hij blijft natuurlijk Ajacied in hart en nieren, dus je weet het nooit..."

Toch kan het wel wat losmaken bij De Boer - op dit moment trainer van Al-Jazira in Abu Dhabi - als hij een belletje van Louis van Gaal krijgt, denkt Ronald. “Van Gaal is een soort tweede vader dus dat zou wel wat uitmaken, maar Frank is niet meer zo happig. Net twee keer opa geworden en heeft net een haartransplantatie gedaan en hij wil natuurlijk niet dat die haren er nu weer uitvallen…”, knipoogt hij.

Steijn

Hoe kijkt Ronald naar de prestaties van de huidige Ajax-trainer Maurice Steijn? “Prima vent, maar als ik zie hoe het middenveld tegen AZ stond, dan mag hij zeker ook zijn hand in eigen boezem steken. In de wedstrijden daarvoor stond het ook al zo slecht. En dan verwacht je toch dat daarop getraind is.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.