Terug

Volg Vandaag Inside

'Keeperswissel aanstaande bij Inter: Onana debuteert tegen Bayern München'

'Keeperswissel aanstaande bij Inter: Onana debuteert tegen Bayern München'

7 sep 2022, 12:51

André Onana staat voor zijn officiële debuut bij Internazionale. Volgens Sky Italia gaat trainer Simone Inzaghi in het Champions League-duel tegen Bayern München enkele wijzigingen doorvoeren, zo ook onder de lat.

De doelman uit Kameroen kwam in de voorbereiding in actie tegen FC Lugano, AS Monaco en Olympique Lyon, maar wacht nog altijd op zijn eerste officiële minuten. Samir Handanovic speelde de eerste vijf Serie A-wedstrijden, maar na het zwakke optreden van de routinier tegen AC Milan (2-3) lijkt een keeperswissel aanstaande. Inter speelt woensdagavond in de Champions League tegen het Bayern van onder meer Matthijs de Ligt en Ryan Gravenberch.

Onana kwam deze zomer transfervrij over van Ajax, waar hij langere tijd buitenspel stond vanwege een dopingschorsing.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.