Terug

Volg Vandaag Inside

Keeper Marciano verdedigt doel van Feyenoord tegen Slavia Praag

Keeper Marciano verdedigt doel van Feyenoord tegen Slavia Praag

25 nov 2021, 18:13

Ofir Marciano verdedigt vanaf 18.45 uur het doel van Feyenoord tijdens de uitwedstrijd tegen Slavia Praag in de Conference League. De 32-jarige keeper uit Israël vervangt Justin Bijlow, die dinsdag na een positieve coranatest in quarantaine is gegaan.

Feyenoord nam Marciano afgelopen zomer transfervrij over van Hibernian. De Israëliër verving Bijlow eerder dit seizoen tijdens de uitwedstrijd tegen Elfsborg van de play-offs voor de Conference League. Feyenoord verloor dat duel met 3-1. Fredrik Aursnes heeft ook weer een basisplaats bij Feyenoord. Alireza Jahanbakhsh start daardoor op de bank.

Feyenoord overwintert voor het eerst in zeven jaar in Europa als het minimaal gelijkspeelt tegen Slavia, dat op een achterstand van 4 punten de huidige nummer 2 van de poule is. Feyenoord sluit de groepsfase van de Conference League op 9 december af met een thuiswedstrijd tegen Maccabi Haifa.

Opstelling Feyenoord: Marciano; Pedersen, Trauner, Senesi en Malacia; Aursnes, Til en Kökçü; Toornstra, Linssen en Sinisterra.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.