Terug

Volg Vandaag Inside

Keeper Krul met Norwich City terug in Premier League

Keeper Krul met Norwich City terug in Premier League

17 apr 2021, 18:01

Doelman Tim Krul keert met Norwich City terug in de Premier League. De 'Canaries' zijn zeker van promotie naar de hoogste voetbalklasse in Engeland door het gelijkspel van Swansea City, de nummer 3 van het Championship, tegen Wycombe Wanderers (2-2).

Norwich City gaat met 90 punten uit 41 wedstrijden aan kop en koerst ook af op de titel. De ploeg van Oranje-international Krul neemt het zaterdagavond in eigen stadion op tegen Bournemouth. Norwich heeft 8 punten voorsprong op Watford, dat met 1-0 verloor bij Luton Town en vermoedelijk in de resterende weken van het seizoen met Swansea City gaat strijden om de tweede plek en daarmee ook rechtstreekse promotie. De nummers 3 tot en met 6 spelen in de play-offs om één ticket naar de Premier League.

De 33-jarige Krul speelt sinds 2018 bij Norwich, waarmee hij vorig jaar degradeerde uit de Premier League. De groen-gele brigade eindigde toen onderaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.