Terug

Volg Vandaag Inside

Keeper Hart van Manchester City naar Burnley

Keeper Hart van Manchester City naar Burnley

7 aug 2018, 14:17

BURNLEY (ANP) - Keeper Joe Hart van Engeland staat dit seizoen onder de lat bij Burnley FC. De doelman heeft een tweejarig contract getekend en komt over van Manchester City waar hij de afgelopen twaalf jaar tal van prijzen pakte. De 31-jarige sluitpost treft in Tom Heaton en Anders Lindegaard concurrenten voor een basisplek.

De 75-voudig international, die deze zomer niet tot de selectie behoorde voor het WK in Rusland, speelde de afgelopen twee seizoenen op huurbasis bij Torino en West Ham United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.