Terug

Volg Vandaag Inside

Karsdorp met assist belangrijk voor winnend AS Roma

Karsdorp met assist belangrijk voor winnend AS Roma

3 jan 2021, 18:02

Rick Karsdorp heeft met een assist zijn waarde bewezen voor AS Roma, dat op eigen veld een nipte 1-0-zege boekte op Sampdoria. In de 72e minuut stelde Karsdorp Edin Dzeko in staat het winnende doelpunt te maken.

Vanaf de zijkant van het zestienmetergebied gaf Karsdorp de bal over de grond voor, waarna de Bosnische aanvaller de bal knap tot in de verre hoek verlengde.

Karsdorp deed de hele wedstrijd mee bij de nummer 3 van de Serie A. AS Roma heeft 6 punten minder dan koploper Internazionale, dat eerder op de dag met 6-2 won van Crotone.

Atalanta Bergamo won met overtuiging van Sassuolo. Het werd in Bergamo 5-1. Sassuolo is de verrassende nummer 5 van Italië, Atalanta staat met 1 punt minder een plek lager. Na driekwart wedstrijd leidde Atalanta al met 5-0, door doelpunten van Duvan Zapata (2), Matteo Pessina, Robin Gosens en Luís Muriel.

Hans Hateboer en Marten de Roon, die beiden geel kregen, speelden bij Atalanta de hele wedstrijd mee. Sam Lammers bleef op de bank.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.