Terug

Volg Vandaag Inside

'Karsdorp maakt mooie overstap naar revelatieploeg Atalanta'

'Karsdorp maakt mooie overstap naar revelatieploeg Atalanta'

1 sep 2020, 22:45

Rick Karsdorp staat voor een mooie binnenlandse transfer. Volgens de doorgaans betrouwbare journalist Gianluca di Marzio staat de Nederlandse rechtsback op het punt om AS Roma te verruilen voor revelatieploeg Atalanta.

Karsdorp moet bij Atalanta de vervanger worden van die andere Nederlandse rechtsback, Hans Hateboer. De oud-speler van Groningen liet weten na dit geweldige seizoen van Atalanta (de club werd derde in de serie A en haalde de kwartfinale van de Champions League) een nieuwe stap te willen maken. Hateboer zou onder meer in de belangstelling staat van niemand minder dan landskampioen Juventus

Eerder vertrok rechtsback Timothy Castagne van Atalanta al voor 20 miljoen naar Leicester City. De backs die bij Atalanta in een 5-3-2 systeem spelen zijn zwaar in trek. Ook voor linksback Robin Gosens is er veel interesse vanuit de Europese top.

De 25-jarige Karsdorp kwam vorig seizoen op huurbasis uit bij zijn oude club Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.