Terug

Volg Vandaag Inside

Karsdorp, Fer en Larsson terug bij Feyenoord

Karsdorp, Fer en Larsson terug bij Feyenoord

29 sep 2019, 17:47

Trainer Jaap Stam heeft drie wijzigingen doorgevoerd in het elftal van Feyenoord voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente. Rick Karsdorp, Leroy Fer en Sam Larsson keren terug in het Rotterdamse elftal. Karsdorp en Fer ontbraken donderdag in de selectie bij de kansloos verloren thuiswedstrijd tegen AZ (0-3). Larsson fungeerde in dat duel als invaller.

Lutsharel Geertruida, Renato Tapia en Luciano Narsingh moeten tegen Twente wijken voor het drietal. Zij zitten allemaal vanaf 16.45 uur wel op de bank in De Kuip. De Argentijnse verdediger Marcos Senesi, voor 7 miljoen euro overgekomen van San Lorenzo, is ook weer reserve.

Feyenoord won pas twee van de zeven competitieduels en speelde vier keer gelijk. FC Twente, terug in de eredivisie, heeft twee punten meer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.