Terug

Volg Vandaag Inside

Kapsel Wilfred gewaarschuwd; opnieuw storm op komst

Kapsel Wilfred gewaarschuwd; opnieuw storm op komst

23 feb 2022, 15:30

Het KNMI heeft voor donderdag opnieuw code geel afgekondigd wegens zware windstoten. De waarschuwing geldt voor het hele land, met uitzondering van Overijssel, Gelderland, Utrecht en de Waddeneilanden. Rijkswaterstaat waarschuwt het verkeer om op te letten.

Er kunnen zich volgens het KNMI windstoten van rond de 75(!) kilometer per uur voordoen. Dat gebeurt vooral tijdens buien die over Nederland trekken. De wind is westelijk, aldus het weerbureau.

Het KNMI stelt code geel in als er kans is op gevaarlijk weer. Tijdens de stormen van de afgelopen week is ook code oranje en zelfs code rood (extreem weer, groot risico) afgegeven.

Wilfred Genee verscheen vorige week met een verwilderde coupé bij VI Vandaag. De presentator bleek op zijn weg naar de studio verrast te zijn door storm Dudley. Donderdag wat extra haarlak mee, Wilfred?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.