Terug

Volg Vandaag Inside

Kepa reageert via Instagram op weigeren wissel

Kepa reageert via Instagram op weigeren wissel

25 feb 2019, 01:00

Volgens Chelsea-doelman Kepa Arrizabalaga was het allemaal een misverstand, zo vertelt hij na de verloren League Cup-finale tegen Manchester City op Instagram. De Spaanse goalie weigerde vlak voor de strafschoppenreeks gewisseld te worden door Chelsea-coach Maurizio Sarri.

Reservekeeper Caballero stond al klaar om in te vallen. Kepa had namelijk al twee blessurebehandeling gehad en trainer Sarri wilde met Caballero een fitte keeper binnen de lijnen brengen voor de resterende minuten in de verlenging en een eventuele strafschoppenserie. De vierde official stak het wisselbord in de lucht, maar Kepa weigerde te gaan. Tot grote woede van de Italiaanse voetbalcoach.

Kepa pakte in de strafschoppenreeks nog wel een pingel van Sané, maar het was uiteindelijk niet genoeg om Chelsea de winst te bezorgen.

'Het is nooit mijn bedoeling geweest om de trainer te ondermijnen', reageert de Spaanse doelman op Instagram. 'Volgens mij is het een misverstand in het heetst van de strijd. Ik bedoelde het echt niet als weigering. Ik heb het volle respect voor de trainer en zijn autoriteit.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.