Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax en Tagliafico in gesprek over contractverlenging'

'Ajax en Tagliafico in gesprek over contractverlenging'

23 sep 2020, 00:51

De Telegraaf weet te melden dat Ajax zijn best gaat doen om Nicolás Tagliafico binnen boord te houden. In eerste instantie ging Ajax ervan uit dat de Argentijn zou vertrekken maar, zo schrijft de Telegraaf, heeft Ajax een nieuw verbeterd contractvoorstel gedaan aan de Argentijn.

Tagliafico zou voor 25 miljoen euro mogen vertrekken maar mede door de coronacrisis bood geen één Europese topclub zich aan. Daarbij komt ook nog dat de Argentijn specifiek is in zijn keuze. Bayer Leverkusen was geïnteresseerd maar dat ziet de verdediger niet zitten.

Beide partijen lijken snel duidelijkheid te willen. Voor nu lijkt een langer verblijf iets aannemelijker.

De huidige verbintenis van Tagliafico loopt medio 2022 af.

Johan is onder de indruk van Tagliafico en sprak eerder vol lof over de Argentijn.

Johan lovend over Tagliafico: 'Haast iedere week prijs!'
1:02
Johan lovend over Tagliafico: 'Haast iedere week prijs!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.