Terug

Volg Vandaag Inside

Kano-verhuurder erg gechoqueerd na drama op Veluwemeer: 'Een enorme tragedie'

Kano-verhuurder erg gechoqueerd na drama op Veluwemeer: 'Een enorme tragedie'

23 juli 2022, 16:20

Watersportcentrum Windy Waters in Hulshorst is zaterdag weer open gegaan na sluiting vanwege het kano-ongeluk op het Veluwemeer donderdag, schrijft Omroep Gelderland. Hierbij kwamen een vader, moeder en dochter om. Door het bedrijf werd de kano verhuurd waarmee het ongeluk gebeurde.

Eigenaar Willem Kieboom zegt met emotie in zijn stem: "Ik kan niet zo heel veel zeggen behalve het feit dat het een enorme tragedie is, waarin wij als team behoorlijk gechoqueerd zijn en meeleven met de slachtoffers." Het besluit om weer open te gaan werd door het team genomen. "Omdat de stap om open te gaan steeds groter wordt hoe langer we dat uitstellen."

De eigenaar vervolgt: "We hebben daar hele mooie gesprekken met het team over gevoerd en ze gaven juist aan dat ze er juist nu willen zijn voor de mensen die het water op willen en activiteiten willen doen en daar afleiding in te vinden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.