Terug

Volg Vandaag Inside

Kane mag eindelijk juichen in augustus

Kane mag eindelijk juichen in augustus

18 aug 2018, 20:02

LONDEN (ANP) - Het duurde maar liefst 1069 minuten, maar eindelijk mocht Harry Kane juichen tijdens een competitiewedstrijd in augustus. De spits zette zijn ploeg op 3-1 tegen Fulham en maakte een einde aan een vervelende statistiek.

Kane had in de Premier League nog nooit eerder gescoord in augustus. Hij tekende op Wembley ook voor de eindstand (3-1). Lucas Moura en Kieran Trippier maakten de eerste doelpunten van de Spurs, dat na twee duels nog zonder puntenverlies is. Aleksandar Mitrovic maakte in de openingsfase van de tweede helft gelijk voor Fulham, waar Timothy Fosu-Mensah een basisplaats had. Voor de Spurs verschenen de oud-Ajacieden Jan Vertonghen, Toby Alderweireld, Davinson Sánchez en Christian Eriksen aan de aftrap.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.