Terug

Volg Vandaag Inside

Kane geeft signaal af met Spurs

Kane geeft signaal af met Spurs

28 aug 2018, 12:08

MANCHESTER (ANP) - Hoewel Tottenham Hotspur in de zomer geen enkele versterking haalde, deelt de Engelse club na drie competitiewedstrijden met de maximale score van negen punten de leiding in de Premier League. Volgens spits Harry Kane hebben de Spurs met hun 3-0-zege op Manchester United, maandagavond op Old Trafford, een duidelijk signaal afgegeven.

,,Wij willen bovenin meedoen. Dat kan alleen als we ook in zulke moeilijke uitwedstrijden resultaten boeken'', zei Kane. ,,We hebben hier een statement afgegeven aan de concurrentie. We moeten tegenstanders 'killen', zeker buitenshuis. Dat hebben we hier gedaan. We wisten dat het lastig zou worden. In de eerste helft was het een gevecht. Na rust hebben we het tempo omhoog gegooid.''

Kane opende de score met een kopbal. ,,Daarmee braken we de wedstrijd open. We hebben United vervolgens pijn gedaan waar we konden.'' Via twee doelpunten van Lucas Moura bezorgden de Spurs de thuisploeg van manager José Mourinho een zware en pijnlijke nederlaag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.