Terug

Volg Vandaag Inside

Kane dicht bij rentree na enkelblessure

Kane dicht bij rentree na enkelblessure

19 feb 2019, 21:53

LONDEN (ANP) - Harry Kane is sneller dan gedacht klaar voor een rentree bij Tottenham Hotspur. De 25-jarige aanvaller heeft de training hervat na de enkelblessure die hij op 13 januari tegen Manchester United opliep. De aanvoerder van de Engelse ploeg kan zaterdag in de uitwedstrijd tegen Burnley alweer van de partij zijn, terwijl aanvankelijk de prognose was dat hij pas begin maart zou kunnen terugkeren op het trainingsveld.

Zonder Kane werden de Spurs in de afgelopen periode uitgeschakeld in de League Cup en in de FA Cup. In de Premier League daarentegen won Tottenham vier keer op rij zonder de clubtopscorer, die dit seizoen in alle competities twintig keer doel trof. De Spurs hebben als nummer drie in de Premier League vijf punten minder dan koploper Liverpool en runner-up Manchester City, dat een wedstrijd meer heeft gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.