Terug

Volg Vandaag Inside

Kampioensduel O-19 stilgelegd wegens geweld op de tribune

Kampioensduel O-19 stilgelegd wegens geweld op de tribune

25 mei 2019, 17:37

In het spannende kampioensduel tussen Ajax en Feyenoord onder 19 is er onrust ontstaan op de tribune. De harde kern van Ajax zocht tijdens de wedstrijd de confrontatie op met familieleden van de voetballers uit Rotterdam. Zij werden boos en agressief, omdat de familieleden aan het klappen waren voor een kans van Feyenoord.

Bij de wedstrijd zijn al geen fans van Feyenoord welkom, enkel familieleden mochten komen naar de toekomst om Feyenoord wellicht kampioen te zien worden op De Toekomst. Dirk Kuyt stapte richting de tribune om het brandje te blussen. Inmiddels is de wedstrijd definitief gestaakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.