Terug

Volg Vandaag Inside

'Kamp Slot nam zelf contact op met Feyenoord'

'Kamp Slot nam zelf contact op met Feyenoord'

1 apr 2021, 11:17

Mikos Gouka schrijft vandaag in het AD dat het kamp van Arne Slot zelf contact zou hebben opgenomen met Feyenoord. Slot wilde graag de overstap maken naar de Rotterdamse club, zo vertelt Gouka.

Aan het einde van dit seizoen zou het contract van Slot bij AZ aflopen, waardoor de oefenmeester vrij was om met andere geïnteresseerde clubs te praten. De trainer zou daarbij, volgens Gouka, in eerste instantie zelf contact hebben gezocht met de Rotterdamse club.

Gouka vertelt het verhaal in gesprek met Hugo Borst die Slot ook wel bij Ajax had zien coachen. 'Die durft. Hij had ook op Ajax kunnen wachten', begint Borst, waarna Gouka het stokje overneemt. 'Sterker nog: het kamp-Slot heeft zelf contact gezocht. Het initiatief lag aan de kant van Slot. Hij wilde zelf naar Feyenoord.'

Ondanks dat Borst enthousiast is over Slot, probeert hij de verwachtingen toch een beetje in te perken. 'Een interessante trainer. Hij durft. Maar als ik Feyenoord ongevraagd een advies mag geven: zeg dat ze volgend seizoen ergens tussen plek 6 en 9 finishen. In seizoen twee haalt Slot Europees voetbal en in seizoen drie moet hij proberen mee te doen om de titel. Hou de verwachtingen laag.'

Dick Advocaat reageerde eerder al op de aanstelling van Arne Slot:

'Heel begrijpelijk dat Feyenoord deze stap neemt'
2:34
'Heel begrijpelijk dat Feyenoord deze stap neemt'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.