Terug

Volg Vandaag Inside

Kalou was dichtbij Feyenoord-terugkeer: ‘Kuyt probeerde me terug te halen’

Kalou was dichtbij Feyenoord-terugkeer: ‘Kuyt probeerde me terug te halen’

14 dec 2021, 20:50

Salomon Kalou maakte tussen 2003 en 2006 furore bij Feyenoord, en het had niet veel gescheeld of de Ivoriaanse aanvaller was later in zijn carrière - na avonturen bij Chelsea, Lille en Hertha - teruggekeerd in Rotterdam. 

In gesprek met Voetbal International onthult Kalou dat voormalig aanvalspartner Dirk Kuyt hem benaderde voor een mogelijke terugkeer op het oude nest. ‘In mijn laatste jaar bij Hertha heeft Dirk nog geprobeerd me terug naar Feyenoord te halen’, vertelt Kalou. ‘Het was het seizoen voor de corona-uitbraak. Dirk werkte in die tijd samen met de technisch directeur van Feyenoord. Het was allemaal erg last minute, waardoor het uiteindelijk niet doorging. Er was te weinig tijd om het écht te laten gebeuren.’

Kalou vertrok uiteindelijk naar Botafago en speelde 25 wedstrijden voor de club uit Rio de Janeiro. Sinds zijn contract werd ontbonden, zit de aanvaller zonder club. ‘Maar mijn pensioen is nog niet officieel’, zegt de inmiddels 36-jarige Kalou. ’Ik wil het nog een seizoen aankijken.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.