Terug

Volg Vandaag Inside

Kalou klaagt over gebrek aan respect bij Hertha BSC en wil weg

Kalou klaagt over gebrek aan respect bij Hertha BSC en wil weg

28 jan 2020, 19:18

Aanvaller Salomon Kalou van Hertha BSC hoopt voor het verstrijken van de transfertermijn, komende vrijdagavond, nog te verhuizen naar een andere club. De oud-speler van Excelsior, Feyenoord, Chelsea en Lille voelt zich in Berlijn niet meer op zijn gemak. De 34-jarige Ivoriaan mocht niet mee op trainingskamp naar de Verenigde Staten en is ook niet meer welkom op de groepstraining onder leiding van coach Jürgen Klinsmann.

"Dit heb ik in mijn lange loopbaan nog nooit meegemaakt, zelfs niet bij het grote Chelsea", verzucht Kalou, die momenteel individueel zijn conditie op peil moet houden. "Ik vraag echt niet om een speciale behandeling, maar ik verdien wel respect. Ik ben ten slotte niet pas een paar dagen of maanden actief in Berlijn. In de zes jaar bij Hertha heb ik altijd mijn doelpunten gemaakt. Maar ik voel bij deze club helemaal geen waardering meer."

Als een transfer deze week uitblijft, wil Kalou zich niettemin positief blijven opstellen. "Ik ben fit en speelklaar. Als Hertha me nodig heeft, zal ik gewoon mijn werk doen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.